Bättre sent än aldrig!

Hej hej! Jag har inte bloggat nu på en vecka , de är för långt tid. 

Vi hade kalas för Elias förra lördag. De gick så bra allt , blev nöjd med det faktiskt , kände mig inte sååå stressad som jag brukar göra på kalas och dop. 
Här kommer lite bilder . Inte jätte bra bilder men de får duga . Har fler i kameran , man hinner inte ta så mycket kort :)) 
Tårtan . 


Han blir lite blyg när man sjunger för han . Sötnos 


Ska blåsa ut ljuset. ( det blev bara ett ljus hade inte fler )


Dessa Goa bollar tyckte många om . Kommer inte på vad de heter nu.

Elias är ju helt inne i turtels , här har han på sig presenten som han fick av morbror Sagge, Amanda och kusinerna :) 

Här leker de med de nya leksakerna . 

Var helt slut när vi kom hem och söndagen . 

Har praktik i Hillerstorps fritids, började i måndags , har två veckor. imorgon är första veckan klar . :)) är ganska trött , har typ börjar 7,6 nästan varje dag . Imorgon börjar jag kl 6 så nu ska jag sova . 

Just det . Satte upp jul gardinerna och stjärnan i köket med idag. . 

Det är ju så mysigt. 

Go natt kram

Plugg

Hej hej ! Sitter här med en kall liten handduk på pannan ,:( har haft ont i huvudet sen igår kväll . De är ju sååå jobbigt att vakna med huvudvärk . Är förkyld med så känner mig inte så pigg.

 Stannade hemma ,hade en föreläsning idag. Har läst inför fredag då jag har tenta om sekretess och upphovsrätt. Och på lördag har vi kalas för Elias , hoppas förkylningen går över tills dess . 

Ellen var inte heller så pigg idag när hon kom hem. Hon har klagat på att hon har ont i magen , långt ner i magen . Men de mest när hon är aktiv , hon sa de igår att hon hade ont , och idag . Hon äter som vanligt och har varit på toa , undrar vad de kan vara .:/ 

Imorgon blir de att stanna hemma med barnen. Hoppas Ellens magont går över och att de inte blir värre. Vill verkligen inte behöva ställa in kalaset , orkar inte de. Imorgon blir de att plugga plugga plugga . Jag blir ju så nervös iför tenta. 

Ska försöka läsa färdigt nu , orkar egentligen inte mer .

Kramis 

Helgen!

Hej hej! 
Tänkte att jag skulle skriva lite hur helgen har varit , det har inte hänt så     mycket det har varit ganska lugnt .
 I fredags var jag "ledig" från skolan. Jag läste lite sen kollade jag på pretty little liars . Har fastnar i den serien , jag som inte gillar skräck eller typ CSI . Lite skräck tycker jag att de är ändå . 
Men de är så jäkla spännande.

Sen på kvällen hade vi som vanligt fredagsmys och kollade på idol. Jimmy kollade på fotbollen efter idol men jag gick upp och la mig . Orkade inte kolla på de. Hinner aldrig se resultatet av idol för jag blir så trött och somnar. Jag går in på nätet på lördag morgon för att se vem som åkte ut . 

Lördag var vi i Värnamo för att kolla på Sara som var med i en tävling i skolan . De kom tyvärr i andra plats men de var duktiga och som de har övat iför detta. Det viktigaste är ju att man gör sitt bästa och visar engagemang 


Förrätt och varmrätt

Efterrätt


Allt såg väldigt gott ut .

Lördags kväll gjorde vi inte alls mycket . Bara tog de lugnt .

Söndag var vi kyrkan sen åkte vi hem och fikade. Syrran och Emilia var hemma med. Sen kom min andra syster Vanessa och skulle ha demonstration av dammsugare . Haha skit smutsigt hade vi det hemma . Vill absolut ha en sån dammsugare , men inte just nu . 

Vi fick en ren matta och soffa iallafall :)

Sitter nu på tåget hem skönt att komma hem tidigt. Måste plugga inför tentan på fredag. 
Ha en bra dag kramis 

Gårdagens !

Jag fick sån huvudvärk när jag kom hem från skolan igår , och jag hade tänkt göra tårta och baka lite annat , men de blev inte så. Tog en alvedon och vilade , hoppades att värken skulle försvinna . 

När Jimmy kom hem fixade vi allt för " kalaset" han köpte färdig tårtbotten. De va bara att fylla den med lite gott. Sen fick jag ont i magen , typ krampade hade det i onsdags kväll med :/ jag undrar om de kan vara alvedonen. Har köpt den nya som visas på tv , kommer inte på vad den heter nu . Jimmy fick iallafall göra klart de sista själv. Sen kom gästerna barnen blev jätte glada , speciellt Ellen som tjatade om att få smaka på kakorna.
Elias fick present av Moster Macarena 

Fick present av morbror Sagge och Amanda 

Ett pussel som han ville bygga på en gång . 

Sen var det fika och tårta


Försökte ta kort på barnen men dom bara fjantade sig haha. 



Jag va trött igår . Därför kommer inlägget idag. Ha en toppen fredag kram
 
 

Elias 3 år

Hej hej! Idag fyller min "bebis" 3 år :( . Jag och Jimmy sa det att de känns som han föddes för 20 år sen , men de har gått så fort . Han blev så glad när han fick lite presenter på morgonen , 
Vi ska ha lite kalas fika ikväll för min familj .    Nu är jag i skolan och ska äta lite frukost sen är de föreläsning . Ha en toppen dag kramis

I'm back

Hej hej! Nu va det läääänge sen jag skrev . Men nu ska jag börja igen , har saknat det och känner att jag behöver skriva av mig lite . De har hänt en hel del sen sista inlägget . Men de största är väl ändå att jag har börjat plugga till grundlärare och fritidspedagog. Min bror har fått en liten flicka som heter decibel , de fick det jobbigt ibörjan i och med att decibel fick infektion i blodet. Men hon mår bra nu . Imorgon fyller min älskade Elias 3 år :)) 
RSS 2.0